Opis
cukier biały DIAMANT w saszetkach
pakowany w podłużne, higieniczne, estetyczne saszetki
jest drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany
cukier biały DIAMANT pierwszej kategorii
doskonale nadaje się do hoteli, restauracji, barów, zakładów zbiorowego żywienia oraz szpitali
niezbędny podczas konferencji, spotkań biznesowych lub towarzyskich, niezastąpiony w podróży
w opakowaniu 200 saszetek po 5 g każda
Alergeny »
Zboża zawierające gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza »
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 400 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wielkość porcji 1000 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g/ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość węglowodanów (skrobia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1700 kJ/100g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)
100 g
Opis